dinsdag 1 juni 2010

zowwww, was ik weer eens.......

Hoi hoi allemaal,

Pffff dat is een tijd geleden zeg, maar ik had het zo druk dat er van bloggen even niets meer kwam, maar we hebben niet stil gezeten :)
Half april was ik jarig en daarna werd Mika erg ziek!
Ineens hele hoge koorts, kortademig en heel veel hoesten, dus maar even naar de huisarts geweest en ze kreeg medicijnen mee tegen longontsteking, man man wat was ze ziek zeg.
De medicijnen waren zo vies dat we het uiteindelijk maar door een hoestdrankje hebben gemengd en toen nam ze het wel, gelukkig maar.
Helaas mocht ze niet mee op schoolreisje, maar haar gezondheid ging echt wel voor, volgend jaar weer een poging.
Heb wel nog een zomerjas, de Orella van FM, een zomerrokje, de zomerliefde, ook van FM en een klein oland, is een wikkelvestje, ook van FM (FM = farbenmix, een duitse patronensite waar ik regelmatig patronen bestel).Na Fred zijn verjaardag zijn we heerlijk 12 dagen naar Portugal geweest.
We gingen maandagmorgen vroeg om half 6 de lucht in en we hadden mazzel hoor, want om 6 uur ging schiphol weer dicht vanwege de aswolk....
Na een goede vlucht kwamen we al op tijd aan in het hotel/appartementencomplex, en om kwart over 11 konden wel al op de kamer terecht, dus we hadden de hele dag nog voor ons.
We hebben de hele vakantie heel weinig gedaan, veel aan het zwembad gelegen, en heerlijk gegeten, we vonden Mika nog te klein om uitgebreide excursies te gaan doen, komt wel als ze wat groter is.
We hebben nog wel 1 dag een auto gehuurd, en zijn we de kust een beetje afgereden, verschillende plaatsjes bezocht.
Was een hartstikke leuke dag :)
We hebben de 1ste week schitterend mooi weer gehad en de rest van de dagen was het wat bewolkt, en zelfs 1 dag was het echt een beetje aan de frisse kant, maar kortom, we hebben niet te klagen gehad hoor!!
De terugvlucht was vrijdagavond laat, we gingen om half 11 de lucht in en we waren om half 3 snachts waar op nederlandse bodem.
Mijn ouders stonden op ons te wachten en na een poos op de koffers te hebben gewacht en een bakkie koffie rolden we om 5 uur weer in ons eigen heerlijke bedje.

Hieronder nog wat vakantiekiekjes :)

Groetzels van Bianca.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews